Gå till innehåll

Flyttråd

Lägenheten skall vara noggrant städad och rengjord. Glöm ej balkong och förrådsutrymmen. Det är lätt att glömma en del vinklar och vrån. Har du garage se till så även det är städat. Är det dåligt städat kommer vi debitera dig för städkostnaderna.

Alla utrustnings som tillhör lägenheten såsom dörrar, hatthyllor, garderober, badrumsskåp mm skall finnas i lägenheten.

Besiktning av lägenheten skall i normala fall göras när lägenheten är tömd och efter överenskommelse med fastighetsskötaren. Var med på besiktningen så du kan diskutera eventuella skador. Du får själv stå för kostnaden för onormalt slitage och skador.

Samtliga nycklar som hör till lägenheten, garage, mm skall vara återlämnade i sammanband med besiktningen. OBS gäller även kopior du gjort.

Skulle du inte fullgöra någon av skyldigheterna enligt ovan tvingas vi debitera Dig för motsvarande kostnader.

Glöm inte flytta din telefon till din nya adress, var ute i god tid. Ta kontrakt med ditt elbolag för avmätning och flytt. Gör en adressändring på Posten eller www.adressandring.se. Tänk på att ditt hemförsäkringsbelopp kan ändras när du flyttar.

Samtliga fastigheter har Kabel-TV från Com Hem. Felanmälan till Com Hem tel. 0771-550000 elle på deras hemsida www.comhem.se

Flyttråd (PDF)