Gå till innehåll

Om JLM Fastigheter AB

JLM Fastigheter AB är ett privat fastighetsbolag som ägs och drivs av Jovan och Lenard Markolj. Vår inriktning är att äga och förvalta bostadsfastigheter. Verksamheten startade 1996, och i vårt bestånd idag, har vi hyreslägenheter, lokaler, parkeringsplatser samt garage, belägna i Helsingborg och Landskrona.

JLM Fastigheter AB, utsågs till årets fastighetsägare i hela Sverige år 2005, av Svenska Fastighetsägarna, erbjuder sina hyresgäster bästa möjliga helhetslösning och kvalificerad service.

Målsättning

Vår målsättning är att erbjuda ett:
- attraktivt boende
- trivsel såväl med grannar som förvaltare
- möjlighet att påverka ditt boende
- prisvärdhet att kunna erbjuda en boendestandard som väl svarar upp mot hyran
- service, vi finns tillgängliga för våra boende

JLM Fastighetsservice KB

Inom JLM Fastigheter AB finns dotterbolaget JLM Fastighetsservice KB,som utför uppdrag till andra fastighetsbolag.

Årets fastighetsägare i Sverige 2005

År 2005 blev JLM Fastigheter valda till årets fastighetsägare i Sverige.

Juryns Motivering:

"Jovan Markolj och Lenard Markolj tilldelades fastighetstidningens pris årets Fastighetsägare 2005 för att de på ett personligt, kunnigt och målmedvetet sätt driver och utvecklar sitt företag. JLM fastigheter AB, på en krävande lokal marknad. De har en stark vilja att i olika avseenden måna om sina hyresgäster och har också omvittnat mycket goda relationer till dem. Bröderna Markolj är framgångsrika företagare för landets många små och medelstora fastighetsägare som, ofta i det tysta, starkt bidrar till utvecklingen på orten".

Priset består av, förutom ära och uppmärksamhet, ett specialdesignat diplom av illustratören Lasse Skarbövik, en glasskulptur signerad Bertil Vallin med inskription samt en middag för pristagarna med gäster. Årets Fastighetsägare – pris - set delas i år ut för nionde gången. I juryn ingår Allan Johansson, ordförande, styrelsekonsult, Christel Armstrong i tornet samt Per-Yngve Bengtsson, chefredaktör på Fastighetstidningen.